Om Oss

EVENT-PARTNER

Event-Partner är din trygga, personliga samarbetspartner för ditt arrangemang

Varför Event-Partner

Då jag, Marie Berg har nästan hela mitt liv arbetat med försäljning, event av olika slag, service och kundbemötande så har jag skapat mig en hög social förmåga och känsla när det gäller kundbemötande. Som tidigare mässarrangör och nu egen företagare gör att jag är van att ha många bollar i luften. Min styrka och ambition är att vara ”spindeln” i nätet i den både den egna organisationen och mellan kund och leverantörer vid olika arrangemang.

Viktigt för mig och mina medarbetare är att kvalité och kundnöjdheten håller hela vägen från start till slut. Vi som partner är trygg, erfarna och flexibla, vi är vana säljare och projektledare med engagemang och brinner för service. Vi skulle nog kalla oss kommunikativa relationsbyggare. Därför rör vi oss enkelt mellan ett helikopterperspektiv och detaljnivån, och trivs med att koordinera olika uppdrag.

Målsättning

Vår målsättning med ett samarbete med er är att höja er kundnöjdhet och även lönsamhet med aktiviteter eller event som lockar och genererar i in, – och direkta affärer och även för att öka eller behålla en ledande synlighet i regionen.

Utmaning

Den utmaning vi idag ser hos de flesta företag är tiden och kapaciteten att få logistik och kvalité att hålla hela vägen kring en kundaktivitet eller event. Att lägga tid och pengar på ett event och pga. av tidsbrist inte följa upp resultaten är vanligt. Att vårda våra kunder och att vara ”Top of mind” är en daglig utmaning i verksamheten.

Vad kan vi göra för er?

Att anlita Event-Partner som er partner för ditt event kommer att spara tid för dig och dina medarbetare, vi höjer kvalitén och engagemanget för kunden. Vi projektleder allt från små interna event till större företagsjubileum eller projektleder en mässa med ansvar för delar som ni önskar eller hela arrangemanget från planering, budget och logistik till genomförande och uppföljning.

Vi håller i kontakten mellan aktörerna och är givetvis aktiva på arrangemanget i den mån det går och ser till att allt fungerar. Vi stöttar er egna personal med vad som behövs, förberedande utbildning eller workshops och att de är förberedda med material och att de vet vad som förväntas av dem både före och efter arrangemanget. Vi ordnar självklart med all nödvändig personal.