Event

ETT BRA ARRANGEMANG SKAPAR MINNEN!

Oavsett anledning till ert arrangemang så har vi kunskapen och erfarenheten att skapa något unikt just för er

EVENT

Event-Partner är din personliga samarbetspartner för ditt event. Vi har lång erfarenhet av att arrangera upplevelser såsom fester, mässor, jubileum, galor, möten, utbildningar eller resor. Hos oss står den personliga relationen i centrum och genom att lära känna din känsla, behov, önskemål och förväntningar inför eventet skapar vi minnesvärda upplevelser. Optimera din tid och engagemang och låt oss förverkliga dina eventvisioner och guida dig på vägen till det perfekta arrangemanget. Vi tror på styrkan i de små detaljerna men också på vikten av en tydlig och strukturerad projektledning.

INVIGNING eller JUBILEUM

Vi hjälper gärna till vid din invigning av dina nya lokaler eller kanske ett årsjubileum. Vi ordnar med det du behöver hjäp med från tanken du vill förmedla till bokning av förtäring, musik, personal och dekorationer, tänk vad skönt att vara utvilad när gästerna kommer. Vi utformar din inbjudan till dina gäster digitalt eller traditionsmässigt brevledes eller vaför inte med en app denna gång?

Det finns många anledningar för människor att mötas och göra saker tillsammans, oavsett anledning till ert arrangemang så har vi kunskapen och erfarenheten att skapa något unikt just för er. Vi hjälper er med allt från idé, planering, genomförande och uppföljning. Vi strävar alltid efter det perfekta och personliga eventet som skapar minnen både för dig som arrangör och dina gäster.

MÄSSDELTAGANDE

Är du osäker på hur du skall presentera dig vid ett mässdeltagande så hjälper vi till med allt från planering och utformning av monter till utbildning och stöttning av själva deltagandet. Läs mer här.